Search found 32 matches

by a dead man
Sun Mar 31, 2013 11:12 am
Forum: Help: Source Code / Compiling / Development
Topic: libtool woes OSX 10.5 ppc
Replies: 9
Views: 3221

Re: libtool woes OSX 10.5 ppc

well, bit the bullet, installed Debian (after trying gentoo, fedora, ubuntu and failing - they all kept falling over during the install) and bzflag 2.4.2 compiled without any errors, so I'm pretty pleased with that, now just have to transfer all my server configs over from Mac side and i'm good to g...
by a dead man
Thu Mar 28, 2013 10:02 am
Forum: Help: Source Code / Compiling / Development
Topic: libtool woes OSX 10.5 ppc
Replies: 9
Views: 3221

Re: libtool woes OSX 10.5 ppc

thanks for the info, looks like I won't need to post the output from autogen.sh and libtool. compiled source with no libtool issues on the intel OSX 10.8. I am prepared to say its a version problem which won't be fixed on outdated hardware and software combinations. now I am seriously considering du...
by a dead man
Fri Mar 22, 2013 8:37 pm
Forum: Help: Source Code / Compiling / Development
Topic: libtool woes OSX 10.5 ppc
Replies: 9
Views: 3221

Re: libtool woes OSX 10.5 ppc

blast wrote:You could just use the 2.4.0 binary package we provide.
currently using that, but the time will come when I 'must' upgrade, atm I am trying to sort out the problems I'm having with libtool in advance of that time :)
by a dead man
Fri Mar 22, 2013 8:46 am
Forum: Help: Source Code / Compiling / Development
Topic: libtool woes OSX 10.5 ppc
Replies: 9
Views: 3221

libtool woes OSX 10.5 ppc

trying to compile v2.4.2 on 10.5 PPC and failing with libtool 'command not found' errors, is this because of the wrong libtool version? (currently around 1.5, I'd have to check) the last version that will compile without error is v2.0.16. note v2.40 brings up the same libtool errors as 2.4.2 does an...
by a dead man
Tue Nov 11, 2008 9:31 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: mofo and fox burrow by nightmare error connecting to server
Replies: 7
Views: 1500

mofo and fox burrow by nightmare error connecting to server

been having a heck of a time trying to connect to mofo and nightmares rabbit chase

keep getting error connecting to server. only ones that do it. looks like i've been caught in a lockout. any one else have or had the same prob?
by a dead man
Fri Feb 08, 2008 6:31 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: Global Login Rejected?
Replies: 14
Views: 5560

ok, now, lets throw another spanner in the works, I have the same problem, got bad token, this callsign is registered, yada yada yada. BUT this only happens on my laptop, and only just started happening recently. I can log in on any of my desktops (winblows, linux and mac) no problem (no proxy here)...
by a dead man
Wed Nov 07, 2007 9:56 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: freezing in leopard
Replies: 3
Views: 1789

thats BZFlag v2.0.8 on a 1Ghz G4 quicksilver 2001(2?) fx5200 with 1.25Gb ram.

Never ever happened under 10.4.xx, so I dare say it's not the hardware

haven't tried it on mac intel yet, haven't got the <ahem> upgrade <cough> :wink:
by a dead man
Mon Nov 05, 2007 4:18 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: freezing in leopard
Replies: 3
Views: 1789

freezing in leopard

any body been experiencing bzflag suddenly freezing in leopard? been happening to me in several instances, luckily opt-command-esc gets me out of it, so its only the game thats affected. btw, the same thing happened with ut2k4 and q3 arena, it suggests something inherent in leopard, perhaps opengl n...
by a dead man
Sat Oct 06, 2007 7:47 am
Forum: Game Releases and Versions
Topic: BZFlag 2.0.10 Release Candidate 3
Replies: 43
Views: 27176

aye, when I finally stopped beating my head against the wall, I discovered those three letters imprinted into my forehead. Compiles well, no errors - moving on people...
by a dead man
Sat Oct 06, 2007 7:06 am
Forum: Game Releases and Versions
Topic: BZFlag 2.0.10 Release Candidate 3
Replies: 43
Views: 27176

oh, btw thats a mac compile, on intel 10.4.10 with xcode 2.4
by a dead man
Sat Oct 06, 2007 7:04 am
Forum: Game Releases and Versions
Topic: BZFlag 2.0.10 Release Candidate 3
Replies: 43
Views: 27176

problem with compile, only one error

MacPlatformFactory.cxx:68: error: cannot allocate an object of abstract type 'MacWindow'

up until i get to MacPlatformFactory.cxx everything is fine. perhaps a define issue?

I hate c++, leaves me crosseyed ++ see?
by a dead man
Fri Oct 05, 2007 5:27 am
Forum: Game Releases and Versions
Topic: BZFlag on Mac OS X Server
Replies: 11
Views: 11022

I've been running bzfs with rotating maps on an osx server (10.4) for over a year now and encountered no problems whatsoever, if it works on osx, it'll work on a server
by a dead man
Mon Jan 22, 2007 8:20 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: "server not found" on OSX86
Replies: 10
Views: 3721

yep, everthing is there, as I said, it works fine, but I cant select from the list server, I have to enter the IP address of the server I want to connect to manually (ugh, use the keyboard - how quaint)
by a dead man
Mon Jan 22, 2007 7:34 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: "server not found" on OSX86
Replies: 10
Views: 3721

bigpond, dsl 1500/256, thing is it works fine on OSX ppc, windows, linux etc, (i have a couple or a few boxes of different flavours) its only the intel mac that has this problem, so i dont think its the isp
by a dead man
Mon Jan 22, 2007 3:56 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: "server not found" on OSX86
Replies: 10
Views: 3721

no errors that i found in compile, still had the same prob with the precompiled binaries out there. I even just did a recomile after installing the latest curl, no luck :(
by a dead man
Mon Jan 22, 2007 3:36 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: "server not found" on OSX86
Replies: 10
Views: 3721

"server not found" on OSX86

Just compiled 2.0.8 on intel mac (Shots DO show up on radar!) however, using the list server to select a server results in a "server not found" error. However, I can connect using the IP address of the server I want (thank god for Ping). I suspect that there may be a curl issue - any thoughts anyone?
by a dead man
Wed Jan 10, 2007 6:14 am
Forum: Players
Topic: The Story of Your Callsign
Replies: 385
Views: 133453

pretty simple really, spawn, dead, spawn dead, hence a dead man, all started friom halo - too many cheaters in that game!
by a dead man
Thu Aug 31, 2006 3:24 am
Forum: Help: Server Setup and Administration
Topic: ban list
Replies: 2
Views: 2187

ban list

I have a need to ban a player (for continually cheating) but in my config file -ban "player name" or -ban "ip address" doesn't seem to work - they can still join. i have also tried a ban file but bzfs reports that it cant open it (besides, I've no idea of its format). what can i do?
by a dead man
Wed Aug 23, 2006 10:30 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: need advice on DOS attacks
Replies: 3
Views: 1817

and not forgetting there are a lot of small minded people (could have used another term :D ) out there with nothing better to do
by a dead man
Wed Aug 23, 2006 4:51 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: need advice on DOS attacks
Replies: 3
Views: 1817

need advice on DOS attacks

I'm a complete noob as far as this stuff goes, but first a little background. I have been running a server for some time now and every so often my machine will completely freeze on me, I can't even access by remote from my lan. This only happens when I am running bzfs. I am assuming that I have been...
by a dead man
Wed Aug 09, 2006 9:13 am
Forum: Servers: General Discussion
Topic: Automatic robots, patches and scripts etc
Replies: 10
Views: 5377

i am aware of how to do it with the client, this script is for the server side. I thought that the command to add bots was xrobotsplease where x is the number of bots, but it dont seem to work.
by a dead man
Mon Aug 07, 2006 10:04 pm
Forum: Servers: General Discussion
Topic: Automatic robots, patches and scripts etc
Replies: 10
Views: 5377

er just one quick question, probably a no brainer but i musta missed it somewhere, what is the command to add bots to the game? i have tried some of what looks like the commands in bzwrap but keep getting unknown command

sheepishly staring at shuffling feet javascript:emoticon(':)')
by a dead man
Thu Aug 03, 2006 10:01 pm
Forum: Servers: General Discussion
Topic: Automatic robots, patches and scripts etc
Replies: 10
Views: 5377

in what order do you run the scripts/apps?

is it rotate.sh->bzrobot->bzwrap or bzrobot->bzwrap->rotate.sh etc....

or does it matter at all?

seems to work, but depends on the TOD :)

running on OSX 10.4.7
by a dead man
Thu Aug 03, 2006 2:33 am
Forum: Help: Source Code / Compiling / Development
Topic: Old macintosh compile discussion
Replies: 20
Views: 12151

AHHHH at my wits end, no matter what I do in building 2.0.8 (for ppc) I get this error, both on make and xcodebuild: .... collect2: ld returned 1 exit status make[2]: *** [bzfs] Error 1 make[1]: *** [all-recursive] Error 1 make: *** [all-recursive] Error 1 ** BUILD FAILED ** little help someone btw,...
by a dead man
Wed Aug 02, 2006 3:23 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: server won't shut down
Replies: 1
Views: 1136

server won't shut down

running bzfs with -g and -time option set, on the same machine i run bzflag client with bots, problem is bzfs wont shut down when time runs out, so this means that nothing resets. I am assuming that the bots in the client are what keeps it open, i know that normally with no bots, the server will kic...