Search found 120 matches

by Defman
Thu Jun 26, 2003 2:36 am
Forum: News & Announcements
Topic: 1.7g2 is in the Hizzzouz
Replies: 32
Views: 15710

Razz...

I had the same problems with the latest BZ on MD 9.1 Ended up, #1 uninstalling the updated kernel-source #2 installing the orig kernel-source that shipped with 9.1 #3 installing mesa from mesa3d.soundforge (don't quote me on the web site - if you can't find it, lemme know) #4 reinstalling the Nvidia...
by Defman
Tue Apr 22, 2003 3:29 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: 1.7g1 - any "advantage" over older clients?
Replies: 3
Views: 2410

1.7g1 - any "advantage" over older clients?

Soooo. Iron Foot is under the impression that 1.7g1 has some sort of advantage over 1.7g0 and presumably older clients. He states that cvs-released clients should not be used for public servers (of which I may have missed that statement somewhere concerning cvs) and only on private lans. Is there an...
by Defman
Mon Apr 21, 2003 10:36 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: lost packets using 1.7g1
Replies: 8
Views: 3517

Same here Spiff!

Jeez, now I gotta go mod my script again so it points to the right version! hehe, no problem

Tanks all
by Defman
Sun Apr 20, 2003 10:29 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: lost packets using 1.7g1
Replies: 8
Views: 3517

I didn't keep track of the numbers either but I was in there for quite a few hours before Spiff showed up. I had in excess of 1000 lost packets. Is this number shown then in lagstats a total number of packets lost over the total time played? And I understand that is the second set of numbers display...
by Defman
Sun Apr 20, 2003 2:27 am
Forum: General Discussion
Topic: Campers.....
Replies: 23
Views: 7752

Those flipping Tree-hugging campers get to me all the time! (Cartman, what in the h*** are you talking about?) hehe, southpark fan here! OO's have been rather rampant on Turkey - and when 20 plus people get in there, good luck spawning. Either a gm locks onto you right away, or you spawn right where...
by Defman
Sun Apr 20, 2003 2:20 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: lost packets using 1.7g1
Replies: 8
Views: 3517

lost packets using 1.7g1

Iron Foot pointed out tonight on Turkey that it appears this version of bzflag is dropping alot of packets and thus causing problems for everybody else. Does anybody know why that is happening and what can be done about it? (besides the obvious answer of going back to 1.7g0) Has anybody else noticed...
by Defman
Thu Apr 17, 2003 8:45 pm
Forum: Enhancements
Topic: list server cache for client
Replies: 3
Views: 2753

linux version maybe?

I haven't checked what would be needed for a linux system, but is there something which could be doen for linux clients as well?

Tanks
by Defman
Wed Apr 09, 2003 11:42 pm
Forum: General Discussion
Topic: stats.bzflag.org connection problems
Replies: 7
Views: 3831

April 9th, and still down....

:(
by Defman
Tue Apr 01, 2003 12:11 pm
Forum: General Discussion
Topic: stats.bzflag.org connection problems
Replies: 7
Views: 3831

stats.bzflag.org connection problems

what is going on with this web site? Over the past week, it appeared to be down, web site could not be found. Now, I am receiving an error message stating my connection to stats.bzflag.org was refused or permission denied. Did somebody hack into the sight again? Are they blocking certain IP's from c...
by Defman
Sat Jan 18, 2003 11:39 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: jerky video after configuring new firewall
Replies: 1
Views: 2164

Jerky video prob FIXED

hehe, windows habit..I just rebooted my system. Must of been something funky with the NFS shares I set up. If anybody knows how to fix my rc.firewall problem though that would be great! Otherwise I think I will go find another GUI program to do it for me.
by Defman
Sat Jan 18, 2003 5:16 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: jerky video after configuring new firewall
Replies: 1
Views: 2164

jerky video after configuring new firewall

Howdy all, This weekend I merged my firewall/router and my fileserver onto one computer, running MD 9.0 with the latest updates (as of this morning) and now when I play bz, the video is very jerky. The old setup for my firewall/router was using firestarter to config the firewall - how ever, I do not...
by Defman
Fri Jan 10, 2003 12:45 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: howto use or enable bots, is it possible
Replies: 23
Views: 9527

I never even desired to do such a thing. Heck, after playing with bots on the home server, I have no desire to use them anymore. They are nothing compared to the bots in Tribes2. Dunno why I mention T2, once I found bz I pretty much quit playing T2 :lol-old:
by Defman
Mon Jan 06, 2003 6:44 pm
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: howto use or enable bots, is it possible
Replies: 23
Views: 9527

thanks to all who replied

I happened to be in Iron Foots server when he loaded up a bunch of bots so I was able to find out from him how to do it. It was sort of funny watching these bots... most of the time I couldn't even persuade them to move if I was near one of them. Another *bug*?? I found when starting bzflag with bot...
by Defman
Mon Jan 06, 2003 12:57 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: howto use or enable bots, is it possible
Replies: 23
Views: 9527

howto use or enable bots, is it possible

I have heard of and swear I have seen bots on public servers before, question is how do I enable them? This past weekend I installed bz on my daughters computer, and setup a home network bz server (no interest as of yet to go public with a server). I am running the kingcastle world so she can learn ...
by Defman
Tue Dec 10, 2002 5:41 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!
Replies: 12
Views: 6981

ok, well ....

It works now! At least it works on my test system! And wouldn't you know it, all it took was the easiest one....rpm -ivh I remember having problems before on 1.7e6, so I just skipped the .rpm's and went straight for the source for 1.70g (what is up with the format change?) Any way, it is past my bed...
by Defman
Tue Dec 10, 2002 4:49 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!
Replies: 12
Views: 6981

1.7e6 was uninstalled before last attempt

Used rpmdrake to uninstall it with - same way it was installed - rpmdrake.

Still no go;

[root@file bin]# ./bzflag -directory ../data
bash: ./bzflag: No such file or directory
by Defman
Tue Dec 10, 2002 4:41 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!
Replies: 12
Views: 6981

Ok, Thank you for the big help fiber in getting me this far, heres the output of makefile.log; [root@file bzflag]# grep -R -i 'error' makefile.log /usr/bin/g++ -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_SOURCE -DHALF_RATE_AUDIO -DXF86VIDMODE_EXT -DXIJOYSTICK -I/usr/include -I/usr/X11R6/include -Wall -W -fno-exceptions ...
by Defman
Tue Dec 10, 2002 4:18 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!
Replies: 12
Views: 6981

bin directory there, no bzflag in it though

Tried running;
[root@file bin]# ./bzflag -directory ../data
bash: ./bzflag: No such file or directory

and so I checked bin to see if it was there and...
[root@file bin]# ls
bzfls* bzfrelay* bzfs*

cough cough, I guess computers don't always finish what they should have?
by Defman
Tue Dec 10, 2002 4:05 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!
Replies: 12
Views: 6981

The first time install was from the mandrake 9.0 cd's, gcc is installed also (I believe) GL appears to be installed, Load glx is in my XF86Config-4 file. Linux Noob here with training wheels still on! :oops: Here is a brief sample of the many errors I am having also - this is with the cvs version; c...
by Defman
Tue Dec 10, 2002 3:36 am
Forum: Help: Setup / Hardware / Performance Issues
Topic: bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!
Replies: 12
Views: 6981

bzflag 1.70g setup on mandrake 9.0 help!

Hello everybody, Is it possible somebody has already done this? Amunst the many errors when I tried to install from src.rpm, .tgz, and cvs this is the last one that showed up for the cvs and .tgz attempts (src.rpm i forget); make: *** [default] Error 2 I know that sometimes in order to install packa...