French mode

Improvements, Problems, or Questions on the Forum format or software go here ( not about the game )
Post Reply
User avatar
Cruel dog
Private First Class
Private First Class
Posts: 173
Joined: Sat Jul 16, 2005 9:32 pm
Location: Québec province, Canada
Contact:

French mode

Post by Cruel dog » Mon Jun 04, 2007 1:57 am

Maybe concidering putting a french option in the forums, so people that speak fgrench could put the forum in french.. .that would be really appreciated. thanks
Owner@ BZAddict.net
Admin @ bunch of servers
And much more!
"Even if I am named Cruel dog, I still am friendly! I just become Cruel with troublemakers! xD"

User avatar
Peter
Private First Class
Private First Class
Posts: 354
Joined: Tue Jan 23, 2007 5:44 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Post by Peter » Mon Jun 04, 2007 3:20 am

Thats a good idea actualy, maby have a drop down menu at the top or somthing like that, so you can choose between different languages. I know there are alot of German and Polish players out there so maby German and Polish could be an option aswell.
“Roses are #FF0000, violets are #0000FF, all of my base are belong to you.” ~ Nerd on Colour

User avatar
Saber
Private First Class
Private First Class
Posts: 207
Joined: Tue Nov 01, 2005 9:27 pm
Location: ¨¨¨¨¨

Post by Saber » Tue Jun 05, 2007 2:22 am

There is an area in the profile to change the board language. The problem is the only language in the field is english. There is no need for a menu in the top if you just have to set it once in your profile.
The S
Image

Legolas_
Private First Class
Private First Class
Posts: 513
Joined: Thu Jan 20, 2005 10:24 pm

Post by Legolas_ » Tue Jun 05, 2007 4:16 am

There might be a french forum around, just like the German and Polandish one.

User avatar
joevano
General
General
Posts: 1863
Joined: Sat Jun 18, 2005 1:08 pm
Location: South Bend, Indiana, USA

Post by joevano » Tue Jun 05, 2007 9:46 am

The real issue is that only the menus/etc might be affected, it would do absolutely nothing to the posts. Not sure even the menus would be affected though as they are images.

User avatar
Peter
Private First Class
Private First Class
Posts: 354
Joined: Tue Jan 23, 2007 5:44 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Post by Peter » Tue Jun 05, 2007 11:34 am

I tried setting the language to french using windows vista's speech recognition program, it logged me out :|.
Oh, and I can only see one language selection in my profile.
“Roses are #FF0000, violets are #0000FF, all of my base are belong to you.” ~ Nerd on Colour

User avatar
Tanner
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Sat Sep 17, 2005 3:46 am
Location: Atl, GA
Contact:

Post by Tanner » Tue Jun 05, 2007 12:20 pm

donny_baker wrote:The real issue is that only the menus/etc might be affected, it would do absolutely nothing to the posts. Not sure even the menus would be affected though as they are images.
The images would be affected, but the corresponding template would need someone to make those images for the language (which I don't think anyone has done/will do).

-Tanner
Tanner - Segway HT i180 Red Owner - Random Map Creator - BZStocks - TS Software

Image

User avatar
Teppic
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Mon Mar 07, 2005 10:00 pm
Location: The North Block
Contact:

Post by Teppic » Tue Jun 05, 2007 7:00 pm

PETER wrote:I tried setting the language to french using windows vista's speech recognition program, it logged me out :|.
ROFL

The question is, is it a Feature or a Bug?

User avatar
Peter
Private First Class
Private First Class
Posts: 354
Joined: Tue Jan 23, 2007 5:44 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Post by Peter » Tue Jun 05, 2007 7:13 pm

If you talking about windows vista speech recognition, then yes, you could argue that it is a bug. Otherwise I don't know what you mean.

Getting slightly of topic now
“Roses are #FF0000, violets are #0000FF, all of my base are belong to you.” ~ Nerd on Colour

Post Reply