Problems running bzfs with config files

Help with Setup, Hardware, Performance or other Issues...Or just pimp your rig.
Post Reply
User avatar
Trogdor the Burninator
Private First Class
Private First Class
Posts: 11
Joined: Tue Dec 16, 2003 3:49 pm
Location: San Ramon, CA

Problems running bzfs with config files

Post by Trogdor the Burninator » Tue Dec 16, 2003 7:47 pm

:?: Hey guys. I've run into a problem with 1.10 that I never had with the older versions (1.7, etc.). Using the configuration builder, I used to set up our server at work, but I can't seem to get it to run using the world and options that I set up now that we've gone to 1.10 (it did work with 1.7, and with 1.9 intermittently). Any ideas would be helpful.

Thanks!
...a beefy armed, wingaling dragon...
www.homestarrunner.com

Grumbler
Dev Monkey
Dev Monkey
Posts: 453
Joined: Wed Jul 09, 2003 3:06 pm
Location: Space

Post by Grumbler » Tue Dec 16, 2003 7:50 pm

what error is it giving you.....note some switches have been obseleted....
.........you kids, get out of my tank...........

User avatar
Trogdor the Burninator
Private First Class
Private First Class
Posts: 11
Joined: Tue Dec 16, 2003 3:49 pm
Location: San Ramon, CA

Post by Trogdor the Burninator » Tue Dec 16, 2003 7:56 pm

Been using various switches, but I'll try a trial and error approach and let you know if I find anything.
...a beefy armed, wingaling dragon...
www.homestarrunner.com

User avatar
Trogdor the Burninator
Private First Class
Private First Class
Posts: 11
Joined: Tue Dec 16, 2003 3:49 pm
Location: San Ramon, CA

Post by Trogdor the Burninator » Tue Dec 16, 2003 8:18 pm

Ok, I've figured it out. It seems to be that when you specify a number for "Allowed Superflags" it for some reason prevents it from finding the server. After thinking about it I guess this is an unnecessary switch, since I can just tell it how many mandatory flags I want.

Thanks for pointing me in the right direction.
...a beefy armed, wingaling dragon...
www.homestarrunner.com

User avatar
Legolas
Private First Class
Private First Class
Posts: 447
Joined: Thu Apr 10, 2003 7:14 pm

Post by Legolas » Wed Dec 17, 2003 5:37 pm

Another problem for configuration. How do you configure your email string under linux?

User avatar
larsl
Dev Monkey
Dev Monkey
Posts: 50
Joined: Tue May 20, 2003 2:35 pm
Location: Stockholm
Contact:

Post by larsl » Wed Dec 17, 2003 9:18 pm

Same way as under Windows, add the line "set email myemail" to the config file.

oblomov
Private First Class
Private First Class
Posts: 86
Joined: Fri Sep 19, 2003 8:10 am

Post by oblomov » Wed Dec 17, 2003 11:00 pm

Talking of server configuration: is there a way to set the world variables like gravity, tank speed, shockwave size etc when launching the server?

User avatar
larsl
Dev Monkey
Dev Monkey
Posts: 50
Joined: Tue May 20, 2003 2:35 pm
Location: Stockholm
Contact:

Post by larsl » Thu Dec 18, 2003 9:59 am

Yes, write the 'set' commands in a file just as you would write them in the client but without the '/', one command per line, and use the command line option -vars <VARSFILE>.

oblomov
Private First Class
Private First Class
Posts: 86
Joined: Fri Sep 19, 2003 8:10 am

Post by oblomov » Thu Dec 18, 2003 10:45 pm

thank you very much

Post Reply