Stats on Playing screen - Help

Help with Setup, Hardware, Performance or other Issues...Or just pimp your rig.
Post Reply
HawkCode
Private
Private
Posts: 1
Joined: Fri Jul 01, 2005 8:39 pm

Stats on Playing screen - Help

Post by HawkCode » Fri Jul 01, 2005 8:42 pm

Hi,

I have all the stats on the playing window, make's it hard to see. I have a screenshot if anybodys interested.

TIA

User avatar
Legolas
Private First Class
Private First Class
Posts: 447
Joined: Thu Apr 10, 2003 7:14 pm

Post by Legolas » Sat Jul 02, 2005 1:05 am

I believe pressing the home key will get rid of it.

User avatar
I_Died_Once
Special Forces
Special Forces
Posts: 635
Joined: Sun Nov 28, 2004 5:27 pm
Location: The Dark Side
Contact:

Post by I_Died_Once » Sat Jul 02, 2005 1:52 am

try pressing the "s" keyduring gameplay.
...This has been a recording.

Guest

Post by Guest » Sat Jul 02, 2005 11:28 am

The keys I press are Q, W and E for Radar, message Window and player List respectively. But I suspect those are not the defaults.

Look under Options, Input Settings, Change Key Mapping.

Post Reply