Page 1 of 1

Stats on Playing screen - Help

Posted: Fri Jul 01, 2005 8:42 pm
by HawkCode
Hi,

I have all the stats on the playing window, make's it hard to see. I have a screenshot if anybodys interested.

TIA

Posted: Sat Jul 02, 2005 1:05 am
by Legolas
I believe pressing the home key will get rid of it.

Posted: Sat Jul 02, 2005 1:52 am
by I_Died_Once
try pressing the "s" keyduring gameplay.

Posted: Sat Jul 02, 2005 11:28 am
by Guest
The keys I press are Q, W and E for Radar, message Window and player List respectively. But I suspect those are not the defaults.

Look under Options, Input Settings, Change Key Mapping.