BZEdit1.6.5 - 50x50x50?

Discussion, updates, modifications, etc for the various map editors...
Post Reply
User avatar
Sir Lance-A-Lot
Private First Class
Private First Class
Posts: 503
Joined: Tue Jun 29, 2004 12:49 am
Location: Amongst my Computers
Contact:

BZEdit1.6.5 - 50x50x50?

Post by Sir Lance-A-Lot » Sun Mar 26, 2006 7:54 pm

Has there been a solution to all objects starting at 50x50x50 in BZEdit1.6.5?
It gets annoying, but I know I am not a dev.
Image

User avatar
Tanner
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Sat Sep 17, 2005 3:46 am
Location: Atl, GA
Contact:

Post by Tanner » Sun Mar 26, 2006 8:52 pm

Yeah, I think it's pretty stupid for a box to start at 50 50 50 with a size of 10 10 10 and a pyramid to start with the same thing but with a size of 1 1 1.

:E

-Tanner
Tanner - Segway HT i180 Red Owner - Random Map Creator - BZStocks - TS Software

Image

User avatar
tw1sted
Private First Class
Private First Class
Posts: 849
Joined: Tue Feb 21, 2006 10:21 pm

Post by tw1sted » Sun Mar 26, 2006 9:21 pm

yea ur right. it gets anoying...

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5172
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: [Redacted]
Contact:

Post by JeffM » Sun Mar 26, 2006 10:52 pm

that's just the way it was made.

the code for that is dead, it's not going to change.

blender is the editor of the future.

User avatar
khazhyk
Private First Class
Private First Class
Posts: 1400
Joined: Sun Feb 06, 2005 5:40 pm
Location: Somewhere over there.
Contact:

Post by khazhyk » Sun Mar 26, 2006 10:55 pm

yes, of the future
future isn't here yet, and it doesn't work for some people.
Image

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5172
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: [Redacted]
Contact:

Post by JeffM » Sun Mar 26, 2006 11:39 pm

the future is now :)

it works, you just have to set it up right.

but mostly I meant, that there are no plans to go change the old bzedit, now that a full blender solution is there.

User avatar
khazhyk
Private First Class
Private First Class
Posts: 1400
Joined: Sun Feb 06, 2005 5:40 pm
Location: Somewhere over there.
Contact:

Post by khazhyk » Sun Mar 26, 2006 11:52 pm

ahh
where are the hovercars :)
Image

User avatar
BinarySpike
Corporal
Corporal
Posts: 735
Joined: Mon Mar 28, 2005 11:58 pm
Contact:

Post by BinarySpike » Mon Mar 27, 2006 12:27 am

What about hover tanks?
(I can code that... wait... nvm)


Does blender support groups?
(when I finish with arcs and spheres I will be working on textures then groups objects in iBZEdit...)

Also, what about us ppl that can't use Blender? It screws my computer up big time when I run it...

User avatar
khazhyk
Private First Class
Private First Class
Posts: 1400
Joined: Sun Feb 06, 2005 5:40 pm
Location: Somewhere over there.
Contact:

Post by khazhyk » Mon Mar 27, 2006 12:32 am

too bad :P
dunno, make it compatable with blender?
blender supports all of the 2.0 features, groups, materials, the whole thing
Image

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5172
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: [Redacted]
Contact:

Post by JeffM » Mon Mar 27, 2006 1:07 am

blender should not "screw up your computer" it's just an app. it dosn't do anything to the OS. your computer has many issues binary spike, so don't go blaming them on blender.

blender offers more cross platform support then any other map editor out there ( even your little one ). so there is no reason for us to support any other editor as part of the mainline project, when the blender solution is feasable for a great majority of the users.

no mater what, we ain't going back and fixing any bugs in windows bzedit ( an there are a lot of them ).

User avatar
A Meteorite
Private First Class
Private First Class
Posts: 1786
Joined: Thu Apr 28, 2005 12:56 am
Location: California, U.S.
Contact:

Post by A Meteorite » Mon Mar 27, 2006 5:09 am

I still can't seem to get the Blender plugin to work right, I always get a Python error, and running in the Terminal doesn't help much... :|

(either that or I can't operate Blender)
Image
Owner @ BZFX
Core Admin @ CAN

Email me: bzmet…@gmail.com

User avatar
BinarySpike
Corporal
Corporal
Posts: 735
Joined: Mon Mar 28, 2005 11:58 pm
Contact:

Post by BinarySpike » Mon Mar 27, 2006 7:55 am

Blender is Video monster 3000 pro.... it takes my video card, eats it then spits it back out with little or no silicon left for myself to chew

User avatar
Scorch
Private First Class
Private First Class
Posts: 747
Joined: Thu Sep 30, 2004 12:16 am
Contact:

Post by Scorch » Mon Mar 27, 2006 9:25 pm

Why can't i start blender on any of my machines? it just opens and closes in a split second showing me nothing at all.

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5172
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: [Redacted]
Contact:

Post by JeffM » Mon Mar 27, 2006 10:02 pm

perhaps you should all ask your blender questions in the thread about the blender plugin..

User avatar
Teppic
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Mon Mar 07, 2005 10:00 pm
Location: The North Block
Contact:

Post by Teppic » Mon Mar 27, 2006 10:10 pm

JeffM2501 wrote:perhaps you should all ask your blender questions in the thread about the blender plugin..
X2

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest