Improved /lagstats

Make suggestions for improving one of the best games on the net!
Post Reply
Redtail
Private First Class
Private First Class
Posts: 28
Joined: Sat Feb 28, 2004 7:01 am

Improved /lagstats

Post by Redtail » Fri Dec 24, 2004 4:47 am

9 times out of 10 that I run the /lagstats command I am only intrested in my own lag. It takes quite some time to dig through the list for my own name. Perhaps somet varation of the /lagstats command could be made to just view your own lag.

User avatar
Scorch
Private First Class
Private First Class
Posts: 747
Joined: Thu Sep 30, 2004 12:16 am
Contact:

Post by Scorch » Fri Dec 24, 2004 1:40 pm

or how about a colored /playerlist and /lagstats and /idlestats and that stuff command like one line colored blue the next regular the next black then blue reg etc...

User avatar
ducatiwannabe
Private First Class
Private First Class
Posts: 3249
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:55 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by ducatiwannabe » Fri Dec 24, 2004 1:57 pm

you know like /lagstats (playername)

User avatar
Freedom_fig
Private First Class
Private First Class
Posts: 72
Joined: Tue Aug 17, 2004 6:15 pm
Contact:

Post by Freedom_fig » Fri Dec 24, 2004 3:35 pm

hta'd be cool.. sometimes when i rty lagstats people go NR :(

Redtail
Private First Class
Private First Class
Posts: 28
Joined: Sat Feb 28, 2004 7:01 am

Post by Redtail » Sat Dec 25, 2004 12:28 am

So, this feature is already there?

brad2901
Private First Class
Private First Class
Posts: 223
Joined: Sun Sep 12, 2004 9:17 am
Location: UK
Contact:

Post by brad2901 » Sat Dec 25, 2004 3:21 pm

No, they were just making other suggestions

Redtail
Private First Class
Private First Class
Posts: 28
Joined: Sat Feb 28, 2004 7:01 am

Post by Redtail » Sun Dec 26, 2004 2:57 am

Oh, right...

Another option that might be useful would be a sortof repeat command. You type in the /lagstats (or /playerlist or /idlestats) followed by some sort of switch and a number of times you want it repeated. Then every 5 or so seconds the server would send an updated list back to your client. Would this cause excessive strain on bandwidth or server reasources?

User avatar
ducatiwannabe
Private First Class
Private First Class
Posts: 3249
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:55 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by ducatiwannabe » Sun Dec 26, 2004 3:11 pm

It probably would, it doesnt take that long to hit your chat button and the up arrow key.

Post Reply