PS2 Linux and BZflag

Make suggestions for improving one of the best games on the net!
Post Reply
isfry
Private First Class
Private First Class
Posts: 33
Joined: Mon Dec 09, 2002 3:38 pm

PS2 Linux and BZflag

Post by isfry » Tue Feb 11, 2003 3:57 am

Has anyone played with this at all? I downloaded the source tonight with it and compiled it. It would only make bzfs, bzrelay, and bzfls no bzflag :( Has anyone put any work into this? I was just kinda playing around with it since I had a linux kit and wonder if anyone else done any work with this?

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5193
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: https://github.com/OmniTanks
Contact:

Post by JeffM » Tue Feb 11, 2003 4:44 pm

Does the PS2 linux have a hardware OpenGL implmenetation? Last I heard it just exposed some of the native PS2 APIs, but not all. Without GL there would be a lot to rewrite.. But hey if you have a PS2 and the $200 hard drive, and net kit, and the linux kit and wana give it ago, have fun :)

Now The X-box is another story. It has GL on it's moded linux OS, and they say it will soon be hardware. Me and Tim have both orderd MOD chips to try and get BZ running on the x-box, tho I have not receved mine yet, don't know about Tim.
ImageJeffM

isfry
Private First Class
Private First Class
Posts: 33
Joined: Mon Dec 09, 2002 3:38 pm

Post by isfry » Tue Feb 11, 2003 7:22 pm

i will have to look at the ps2 linux site and see what they have for gl on it but the server does work for it so you could your your PS2 for a server but then again i think bsfs will compile on about any linux system.

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5193
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: https://github.com/OmniTanks
Contact:

Post by JeffM » Tue Feb 11, 2003 8:50 pm

yes you coudl use it as an expensive server..... but why?
ImageJeffM

isfry
Private First Class
Private First Class
Posts: 33
Joined: Mon Dec 09, 2002 3:38 pm

Post by isfry » Tue Feb 11, 2003 10:31 pm

One of those because you can but then again at 400ish it would not be that bad and it can play other games when it is not set up as a server. I don't see anyone mounting that in a server roon and hooking up a T1 or something to it but just something to play with or have set up on a home network or a reason to have on in your office. "that is our linux server sir!"

Post Reply