My server hates me and im completely lost on what to do

Place for people to discuss public servers, and also for admins to lay out the details of their servers
Post Reply
User avatar
slugkilla
Private First Class
Private First Class
Posts: 20
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:32 pm

My server hates me and im completely lost on what to do

Post by slugkilla » Fri Nov 04, 2005 11:53 pm

Hey everybody,
After I had been using 2.0.4 for a little bit, I had to shut my server down for a few days. When I started my server back up bzfs gave me an error.<br>
Here it is<br><br>
CURLOPT_URL is : http://my.BZFlag.org/db/
Queuing ADD message to list server
File transfer terminated with error from libcurl 28 : Operation timed out with 0 out of -1 bytes received
<br><br>
I don't know if this is a 2.0.4 bug or if it is something i did. <br>
Please help me out<br>
slugkilla

User avatar
I_Died_Once
Special Forces
Special Forces
Posts: 635
Joined: Sun Nov 28, 2004 5:27 pm
Location: The Dark Side
Contact:

Post by I_Died_Once » Sat Nov 05, 2005 12:02 am

Yeah, you're right. That error there is what was descripbed to me as a "Server hate Notification" - you server has a grudge against you, be it for your skin color, religious beliefs, or nationality.

Try changing your ethnicity, or moving somewhere else in the world. If all else fails, change churches.
...This has been a recording.

User avatar
I_Died_Once
Special Forces
Special Forces
Posts: 635
Joined: Sun Nov 28, 2004 5:27 pm
Location: The Dark Side
Contact:

Post by I_Died_Once » Sat Nov 05, 2005 12:03 am

OK, I wasn't serious.

Looks like your connection to the internet timed out. Make sure the machine you are on is connected to the internet, as well as make sure the proper ports are forwarded to your local machine.

Try again.
...This has been a recording.

User avatar
I_Died_Once
Special Forces
Special Forces
Posts: 635
Joined: Sun Nov 28, 2004 5:27 pm
Location: The Dark Side
Contact:

Post by I_Died_Once » Sat Nov 05, 2005 12:04 am

That, and make super sure that you have libcurl installed.
...This has been a recording.

User avatar
slugkilla
Private First Class
Private First Class
Posts: 20
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:32 pm

Post by slugkilla » Sat Nov 05, 2005 12:51 am

Thanks for the quick reply. I have a router that feeds(or whatever you call it) two computers. The computer that is also connected to the router is running windows with a freshly installed copy on Norton anti-virus. Could this evil Norton thing be blocking the out going stuff from my Linux computer and preventing my server from running. And can ports unforward themselves?<br>
Thanks<br>
slugkilla

User avatar
slugkilla
Private First Class
Private First Class
Posts: 20
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:32 pm

Post by slugkilla » Sat Nov 05, 2005 12:58 am

Also I found this on my router websettings thingy. But it does not have the underscores. The
ip is my pc's ip; I don't know if this has anything to do with it.
# ___Enable __Service Name___Start Port____ End Port_Server IP Address
1__________________bzflag_______5154______5156_______192.168.0.4

User avatar
slugkilla
Private First Class
Private First Class
Posts: 20
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:32 pm

Post by slugkilla » Mon Nov 07, 2005 7:10 pm

My entire PC hates me.:xI reinstalled bzflag but now I can't even play it :x so im gonna reinstall linux. But I can't reinstall linux untill i get my new PC parts from ebay. So I geuss this is my official good-bye for now. :cry: :cry: :cry: :cry:
Hope to see yall real soon<br>
Slugkilla

Post Reply