Server Problem: Syntax Error

Place for people to discuss public servers, and also for admins to lay out the details of their servers
Post Reply
JPT
Private First Class
Private First Class
Posts: 260
Joined: Tue Nov 29, 2005 1:21 pm
Location: Germany

Server Problem: Syntax Error

Post by JPT » Sun Dec 18, 2005 1:24 pm

Hi @ all !

I want to run my CTF Server on my PC (Windows) again.
But if i want to use my config-file, the server give's me only a list of commands, which can be used. So, i think, it's a simply (but invisible) Syntax Error. Can you please help me to find it ?

I attached the config file and my map, i use.

Please give my an answer.
Attachments
JPT.bzw
The world i want to use (i set some setting in it)
(2.41 KiB) Downloaded 36 times
JPT.txt
My configurationfile
(2.83 KiB) Downloaded 40 times

User avatar
The Knights Who Say Ni
Private First Class
Private First Class
Posts: 556
Joined: Mon Sep 26, 2005 7:21 pm
Location: Uplyme, England
Contact:

Post by The Knights Who Say Ni » Sun Dec 18, 2005 1:29 pm

if you scrol up it should tell you whats wrong also in your map you havent specified a reload time:

Code: Select all

options
	-c
	-j
	+r
	-st 5
	-sw 1
	-sa
	-ms 5
	-set _shockOutRadius 120
	-set _tankSpeed 43
	-set _reloadTime <<<<<<<HERE
	-set _thiefAdLife 3
	-set _shotSpeed 150
	-set _disableBots false
	-set _rainType snow
	-set _rainRoofs 2
	-set _skyColor black
	-set _drawClouds 1
	-set _drawCelestial 1
	-set _drawMountains 1
	-set _wingsJumpCount 99
	-set _explodeTime 1
end
Image
Sig Made By AlliedArmour

TGPH

JPT
Private First Class
Private First Class
Posts: 260
Joined: Tue Nov 29, 2005 1:21 pm
Location: Germany

Post by JPT » Sun Dec 18, 2005 1:32 pm

Thanks !

I've checke this map up to 25 times, but i didn't find this little Error.
I'll correct it and check again.

JPT
Private First Class
Private First Class
Posts: 260
Joined: Tue Nov 29, 2005 1:21 pm
Location: Germany

Post by JPT » Sun Dec 18, 2005 1:33 pm

Now it runs. :D

Thanks a lot !

User avatar
The Knights Who Say Ni
Private First Class
Private First Class
Posts: 556
Joined: Mon Sep 26, 2005 7:21 pm
Location: Uplyme, England
Contact:

Post by The Knights Who Say Ni » Sun Dec 18, 2005 2:02 pm

any time glad i could help
Image
Sig Made By AlliedArmour

TGPH

Ice Wewe
Private First Class
Private First Class
Posts: 230
Joined: Sun Jan 09, 2005 10:17 pm

Post by Ice Wewe » Sun Dec 18, 2005 3:14 pm

The Knights Who Say Ni wrote:any time glad i could help

Wouldn't/shouldn't the server give you a warning when it doesn't find that?

JPT
Private First Class
Private First Class
Posts: 260
Joined: Tue Nov 29, 2005 1:21 pm
Location: Germany

Post by JPT » Sun Dec 18, 2005 3:16 pm

No, i just got the list of possible commands and the server stopped.

Ice Wewe
Private First Class
Private First Class
Posts: 230
Joined: Sun Jan 09, 2005 10:17 pm

Post by Ice Wewe » Sun Dec 18, 2005 3:18 pm

JPT wrote:No, i just got the list of possible commands and the server stopped.

Hmm, mine tells me when it doesn't understand something. Maybe if you scrolled up, above the commands, that's generally where errors are pasted.

User avatar
The Knights Who Say Ni
Private First Class
Private First Class
Posts: 556
Joined: Mon Sep 26, 2005 7:21 pm
Location: Uplyme, England
Contact:

Post by The Knights Who Say Ni » Sun Dec 18, 2005 4:10 pm

Ice Wewe wrote:
The Knights Who Say Ni wrote:any time glad i could help

Wouldn't/shouldn't the server give you a warning when it doesn't find that?
Why did you quote me?

And you do need to scrol up for it to tell you...
Image
Sig Made By AlliedArmour

TGPH

Post Reply