Phoenix Plugin

NOTE: this is an informal bug post place ONLY. Real bugs should be posted on GitHub
Post Reply
User avatar
Joe Mama
Private First Class
Private First Class
Posts: 31
Joined: Mon May 07, 2007 9:37 pm
Location: Somewhere over the rainbow...

Phoenix Plugin

Post by Joe Mama » Sun Dec 02, 2007 2:30 am

I am using the Phoenix plugin on a server and the tanks don't spawn in the spot they died. Sometimes they also spawn under objects in the map.
Is there something I need to do to get them to spawn in the same place they died?
Please help.
Thanks,
Joe Mama
If you don't know the answers to life's questions, guess.
Don't follow your dreams. Chase them.

Me pwning you is the way it was meant to be...

User avatar
jftsang
Private First Class
Private First Class
Posts: 64
Joined: Sat Mar 03, 2007 11:32 am
Location: United Kingdom
Contact:

Post by jftsang » Wed Dec 26, 2007 11:51 pm

Hmm... are you runnng on Windows? I know that on Windows it is necessary to give the full path of Phoenix.dll, not just the name.

User avatar
SkillDude
Private First Class
Private First Class
Posts: 336
Joined: Sun Apr 01, 2007 4:50 pm
Location: United States

Post by SkillDude » Thu Dec 27, 2007 12:06 am

I have had this problem when there is a meshbox under you and it's very thin. You can modify the plugin so that you spawn slightly above where you died. (Like by 1 unit).

Line 33:

Code: Select all

	  pos.z = data->pos[2];
Change to :

Code: Select all

	  pos.z = data->pos[2]+1;

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests