I'm not dying!

NOTE: this is an informal bug post place ONLY. Real bugs should be posted on GitHub
Post Reply
User avatar
straightshooter
Private First Class
Private First Class
Posts: 27
Joined: Sun Jun 01, 2008 2:50 pm

I'm not dying!

Post by straightshooter » Tue Mar 06, 2012 9:01 pm

Hello all,

I was playing on a map (quickshot map of purple panzer, but i think thats not necessary) and I got shot by a a tank, and I died. And as it is usual, the break appeared on my screen.
BUT there was no blinking sign "Press 'i' or Right-Mouse to spawn" or something like that.
AND I drove along the map, and the buildings were obstacles for my tank (not as usual, when u die!!).
AND I could jump, although i were dead. :D

I believe I were driving in the "zombie-mode".

I made some screenshots.

Sincerely,
--straightshooter
Attachments
bzfi0065.jpg
(255.63 KiB) Not downloaded yet
bzfi0062.jpg
(281.54 KiB) Not downloaded yet
bzfi0059.jpg
You see me driving in the corner, because I couldn't steer the tank with my mouse.
(356.81 KiB) Not downloaded yet
Last edited by straightshooter on Mon Jul 23, 2012 6:32 pm, edited 1 time in total.

Yrogirg
Private First Class
Private First Class
Posts: 154
Joined: Sat Oct 27, 2007 7:24 pm

Re: I'm not dying!

Post by Yrogirg » Thu Mar 08, 2012 12:43 pm

I had this ones. You should feel lucky to catch such a rare bug :-)

mr64bit
Private First Class
Private First Class
Posts: 89
Joined: Fri May 06, 2011 4:58 pm
Location: Hang on, let me get a map...
Contact:

Re: I'm not dying!

Post by mr64bit » Thu Mar 29, 2012 4:21 am

Had that happen too, can't remember if it was in 2.0.16 of 2.4.0. I've always Alt-F4d and restarted.
---mr64bit

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest