Page 1 of 1

server connect "issues"

Posted: Sat Apr 23, 2005 9:07 am
by Doppelgamer
actually, i haven't had any problems with this since i updated to 2.0.2 and registered, but many servers used to crash when i tried to connect. Sometimes it would say "server connect timeout" and freeze or crash. Other times it would say something about "getsockname ()" and "cannot get TCP port?" (and then crash). Because I'm not having this problem anymore, I'm not going to put this on the sourceforge site. I was just curious if anyone else had noticed this.

-Dopplegamer

Posted: Fri Jun 17, 2005 5:51 am
by dim sim
hey i noe dis is funni but sorri for buggin u but how do i get into da game?

Posted: Fri Jun 17, 2005 1:32 pm
by ^nightmare^
clikc on the bzflag (the tank icon)
hit enter on join game
use your arrow keys to move up and hit enter on find server
then you pick a server (one w/ pple on it)
then u hit connect

(u have to enter a callsign to)

can't connect to server bzflag.secretplace.us

Posted: Sun Jul 03, 2005 7:41 am
by tancshooter
heelo everybody,

I have runing 2.0.2 and everything is working well, just 1 thing doesn't work:
I can't connect to server bzflag.secretplace.us:5255
When trying to connect, I get the message the game is downloading, I receive the screen "press .. to start". Pressing, pressing ... nothing happen ...

My login-name and passwd has no special character and I can login to any other server

Have somebody any idea what's wrong ?

reply

Posted: Sun Jul 03, 2005 9:24 pm
by BinarySpike
getsockname ()" and "cannot get TCP port?" (and then crash).

I used to get this... Might be a 2.0.0 bug...


heelo everybody,

I have runing 2.0.2 and everything is working well, just 1 thing doesn't work:
I can't connect to server bzflag.secretplace.us:5255
When trying to connect, I get the message the game is downloading, I receive the screen "press .. to start". Pressing, pressing ... nothing happen ...

My login-name and passwd has no special character and I can login to any other server

Have somebody any idea what's wrong ?
Try again... I connect fine