No! Global Authentication is Broken!

NOTE: this is an informal bug post place ONLY. Real bugs should be posted on GitHub
Post Reply
0_0_0
Private First Class
Private First Class
Posts: 39
Joined: Thu Jan 27, 2005 10:52 pm

No! Global Authentication is Broken!

Post by 0_0_0 » Thu Jun 16, 2005 2:50 am

BZFlag/BZAdmin cvs are URLEncoding my callsign!
This results in a bad token, and so there is no authentication.

I get:
ERROR: NOTOK invalid callsign or password (0%5F0%5F0%5F:<pass here>)

This is really bad, as now I cant log in anywhere.

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5173
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: https://discord.gg/NN9uAvx
Contact:

Post by JeffM » Thu Jun 16, 2005 3:54 am

this is why we do not recomend people using symbols in there names. it all HAS to be URL encoded, because the list server is just a web page. It is more then likely due to the upgrade to apache 2 that broke it.

Untill it's looked at and fixed, I would change your name to something that dosn't have special characters in it.

0_0_0
Private First Class
Private First Class
Posts: 39
Joined: Thu Jan 27, 2005 10:52 pm

Post by 0_0_0 » Thu Jun 16, 2005 4:13 am

My callsign worked the minute before I updated cvs...
Ah, well.
I guess there are the concequences of cvs... :(

0_0_0
Private First Class
Private First Class
Posts: 39
Joined: Thu Jan 27, 2005 10:52 pm

Post by 0_0_0 » Thu Jun 16, 2005 4:34 am

Wait...
I just tried 2.0.2 stable, and login worked perfectly! :shock:
It must be a cvs problem, unless the new version # uses a diff database... :?

User avatar
Tupone
Dev Guru
Dev Guru
Posts: 12
Joined: Sat Oct 25, 2003 10:40 pm
Location: Rome, Italy
Contact:

Post by Tupone » Thu Jun 16, 2005 4:57 am

I wonder if that work again with CVS last

0_0_0
Private First Class
Private First Class
Posts: 39
Joined: Thu Jan 27, 2005 10:52 pm

Post by 0_0_0 » Thu Jun 16, 2005 1:06 pm

I had a one week old cvs, heard about the new features, and updated.
Then, it didnt work, even names with spaces are broken!
Stable still works tho.
I'll try the new cvs tonight.

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5173
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: https://discord.gg/NN9uAvx
Contact:

Post by JeffM » Thu Jun 16, 2005 8:14 pm

CVS is allways changing,

0_0_0
Private First Class
Private First Class
Posts: 39
Joined: Thu Jan 27, 2005 10:52 pm

Post by 0_0_0 » Fri Jun 17, 2005 2:35 am

K, the newest cvs fixed the prob!

Thank goodness its open source...

Post Reply