dual monitor problem

NOTE: this is an informal bug post place ONLY. Real bugs should be posted on GitHub
Post Reply
KaptainKruton
Private
Private
Posts: 2
Joined: Fri Nov 18, 2005 6:46 pm

dual monitor problem

Post by KaptainKruton » Fri Nov 18, 2005 7:00 pm

I am using the windows bzflag, version 2.0.4. I use a ATI 9600 XT video card on 2 monitors. When I run the game on my primary monitor, the mouse is not limited to that screen and can move to the secondary monitor. If I am not careful and try to fire while the mouse is on the second bzflag is minimized and focus is brought to the windows desktop or the object i clicked on in the second monitor. Is there a way to limit the mouse to the first monitor while the game is running?

Thank you,
Josh

User avatar
Teppic
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Mon Mar 07, 2005 10:00 pm
Location: The North Block
Contact:

Post by Teppic » Fri Nov 18, 2005 7:08 pm

Try setting confine mouse to yes under Options>>Input Settings.

User avatar
joevano
General
General
Posts: 1863
Joined: Sat Jun 18, 2005 1:08 pm
Location: South Bend, Indiana, USA

Post by joevano » Fri Nov 18, 2005 7:50 pm

Doesnt work for me... I disable my second monitor before playing... :(

KaptainKruton
Private
Private
Posts: 2
Joined: Fri Nov 18, 2005 6:46 pm

Post by KaptainKruton » Fri Nov 18, 2005 8:03 pm

Selecting confine mouse doesn't work for me either. I should have posted that in my first post.
-Josh

User avatar
RPG
Lieutenant, Junior Grade
Lieutenant, Junior Grade
Posts: 2015
Joined: Fri Sep 17, 2004 2:37 am
Location: Chicago, Illinois
Contact:

Post by RPG » Fri Nov 18, 2005 9:35 pm

Confine Mouse has some problems on Windows. It's been doing that for awhile, and I'm finally making a bug report about it now. Actually, I made two. Sorry about that.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest