very....strange

NOTE: this is an informal bug post place ONLY. Real bugs should be posted on GitHub
Post Reply
User avatar
the obvious trap
Private First Class
Private First Class
Posts: 239
Joined: Sun Nov 06, 2005 4:53 pm
Location: on a trip to Cirrus Minor
Contact:

very....strange

Post by the obvious trap » Sun Feb 05, 2006 6:44 am

:?: the weirdest thing just happened to me at viper (2 towers)
i was on the blue tower (i was red) when all of the sudden
i blew up, it said i was "killed by world weapon w/ L"
ive never seen this here before, is this something new or something?
any explanation? :|
i dont have a screenshot of me dying or anything, but i do have a screenie of the console saying it was the server who destroyed me
interesting, yes :rock:
Image
There are no answers here

User avatar
Waistless
Private First Class
Private First Class
Posts: 51
Joined: Sat Mar 19, 2005 10:09 am
Location: Australia

Post by Waistless » Wed Feb 08, 2006 10:39 am

it's a server command, you were most likely the victim of an anti-camping trick. what should have happend is, when the blue flag was captured, it triggered a server world weapon to destroy any tanks there before the blues spawned. quite clever.
Could this tank perhaps go a little bit faster, so it's not being overtaken by stationary objects.
"Words in parentheses can (not) be ignored." -Unknown

User avatar
the obvious trap
Private First Class
Private First Class
Posts: 239
Joined: Sun Nov 06, 2005 4:53 pm
Location: on a trip to Cirrus Minor
Contact:

Post by the obvious trap » Wed Feb 08, 2006 4:49 pm

ahh, a new world weapon?
Image
There are no answers here

momo
Private
Private
Posts: 1
Joined: Tue Mar 14, 2006 12:27 pm

help me

Post by momo » Sat Apr 01, 2006 9:25 pm

I am registered but whan I go on a server it says I am not registered.How do I fix it?

User avatar
A Meteorite
Private First Class
Private First Class
Posts: 1786
Joined: Thu Apr 28, 2005 12:56 am
Location: California, U.S.
Contact:

Re: help me

Post by A Meteorite » Sat Apr 01, 2006 10:19 pm

momo wrote:I am registered but whan I go on a server it says I am not registered.How do I fix it?
This is not the place to be asking it, go to the Help section.
Image
Owner @ BZFX
Core Admin @ CAN

Email me: bzmet…@gmail.com

Post Reply