My flags won't spawn on the platform....

Questions and answers about the how and why of making maps.
Post Reply
Theme97
Private First Class
Private First Class
Posts: 221
Joined: Fri Nov 11, 2005 8:04 pm
Contact:

My flags won't spawn on the platform....

Post by Theme97 » Wed Mar 15, 2006 8:06 pm

I made a simple map:

Code: Select all

world
  size 500
end

options
  +f GM{2}
  -j
  -set _gmAdLife 1
  -set _gmTurnAngle 0.75
  -set _gravity -7.5
  -set _jumpVelocity 15
end

box
  position 0 0 5
  rotation 0
  size 25 25 1
end
zone
  flag GM
  position 0 0 5
  rotation 0
  size 25 25 1
end
However, for some reason, BZFS spits out "Unable to position flags on this world." The GM flags spawn right under it in that 25x25 space but not on top of the box. Can anyone help me?
Image

User avatar
A Meteorite
Private First Class
Private First Class
Posts: 1786
Joined: Thu Apr 28, 2005 12:56 am
Location: California, U.S.
Contact:

Post by A Meteorite » Wed Mar 15, 2006 8:21 pm

Try using "size 25 25 0" in the GM zone.
Image
Owner @ BZFX
Core Admin @ CAN

Email me: bzmet…@gmail.com

Theme97
Private First Class
Private First Class
Posts: 221
Joined: Fri Nov 11, 2005 8:04 pm
Contact:

Post by Theme97 » Wed Mar 15, 2006 8:38 pm

Nope, it didn't work. :(
(Oh, and by the way, the server is 2.0.5b5 on Windows, if that helps.)
Image

User avatar
The Knights Who Say Ni
Private First Class
Private First Class
Posts: 556
Joined: Mon Sep 26, 2005 7:21 pm
Location: Uplyme, England
Contact:

Post by The Knights Who Say Ni » Wed Mar 15, 2006 9:47 pm

try this:

Code: Select all

world
  size 500
end

options
  +f GM{2}
  -j
  -set _gmAdLife 1
  -set _gmTurnAngle 0.75
  -set _gravity -7.5
  -set _jumpVelocity 15
end

box
  position 0 0 5
  rotation 0
  size 25 25 1
end
zone
  flag GM
  position 0 0 6
  rotation 0
  size 25 25 1
end
i think what youve told it to do is out the flkags inside the box...
Image
Sig Made By AlliedArmour

TGPH

Theme97
Private First Class
Private First Class
Posts: 221
Joined: Fri Nov 11, 2005 8:04 pm
Contact:

Post by Theme97 » Wed Mar 15, 2006 9:49 pm

Already tried that. :) (Didn't work. I even did that with the zone size of "25 25 0".)
Image

User avatar
The Knights Who Say Ni
Private First Class
Private First Class
Posts: 556
Joined: Mon Sep 26, 2005 7:21 pm
Location: Uplyme, England
Contact:

Post by The Knights Who Say Ni » Wed Mar 15, 2006 9:51 pm

you could try a stable version of the server ( not the beta versions)
or just try with a diffrent flag on the ground i have known people whos flags just wont spawn at all
Image
Sig Made By AlliedArmour

TGPH

User avatar
Tanner
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Sat Sep 17, 2005 3:46 am
Location: Atl, GA
Contact:

Post by Tanner » Wed Mar 15, 2006 9:57 pm

Put

Code: Select all

-fb
into the options area. :P

-Tanner
Tanner - Segway HT i180 Red Owner - Random Map Creator - BZStocks - TS Software

Image

Theme97
Private First Class
Private First Class
Posts: 221
Joined: Fri Nov 11, 2005 8:04 pm
Contact:

Post by Theme97 » Wed Mar 15, 2006 10:00 pm

OH GOD. I'M SO STUPID. THANKS TANNER!
Image

User avatar
Tanner
Private First Class
Private First Class
Posts: 575
Joined: Sat Sep 17, 2005 3:46 am
Location: Atl, GA
Contact:

Post by Tanner » Wed Mar 15, 2006 10:01 pm

Theme97 wrote:OH GOD. I'M SO STUPID. THANKS TANNER!
:D

We all have our moments.....

-Tanner
Tanner - Segway HT i180 Red Owner - Random Map Creator - BZStocks - TS Software

Image

User avatar
ducatiwannabe
Private First Class
Private First Class
Posts: 3249
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:55 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by ducatiwannabe » Wed Mar 15, 2006 10:07 pm

Hehe, Tanner beat me to it. I was about to say...

And nah, you aren't stupid, everybody makes mistakes.

Theme97
Private First Class
Private First Class
Posts: 221
Joined: Fri Nov 11, 2005 8:04 pm
Contact:

Post by Theme97 » Wed Mar 15, 2006 10:15 pm

You can delete your topics in this forum
;)

Anyway, this solved about 3 of my broken maps. -fb should be on by default and there should be a -nofb.
Image

Inferno
Private First Class
Private First Class
Posts: 91
Joined: Sat Jan 22, 2005 6:52 pm
Contact:

Post by Inferno » Fri Mar 17, 2006 12:53 am

-nofb? I use that on my Gladiators map... 8)

I wonder what Thumper is getting, his server should be spitting out "Unable to put flag on world" continuisly. :lol-old:

Post Reply