Map object textures

Premade map objects and sections that can be used in user maps.
Post Reply
User avatar
Goodbye2U
Private First Class
Private First Class
Posts: 162
Joined: Sat Feb 25, 2006 1:19 am
Location: In my farewells

Map object textures

Post by Goodbye2U » Mon Sep 18, 2006 10:54 pm

How do you put a texture on an object made in Wings(or something like
that) so that it shows up when you put the object in a map?
I'm thinking I need a better sig than this...

User avatar
khazhyk
Private First Class
Private First Class
Posts: 1400
Joined: Sun Feb 06, 2005 5:40 pm
Location: Somewhere over there.
Contact:

Post by khazhyk » Mon Sep 18, 2006 11:02 pm

when you export from wings directly to bzw, the materials are included, if you want image textures, load the image to a meb host, open up the .bzw, and edit each texture image location to where it is on the web host.
Image

User avatar
Goodbye2U
Private First Class
Private First Class
Posts: 162
Joined: Sat Feb 25, 2006 1:19 am
Location: In my farewells

Post by Goodbye2U » Mon Sep 18, 2006 11:34 pm

I meant you don't upload the texture from a website. The material incuded
in the file is trying to upload from a website, and I don't want that
(at least, not now)

I simply want the obect colored, so is it possible to replace:

Code: Select all

texture [name of texture]
with:

Code: Select all

color [name of color]
The texture Im using while testing the object I made is simply one color.
I'm thinking I need a better sig than this...

User avatar
khazhyk
Private First Class
Private First Class
Posts: 1400
Joined: Sun Feb 06, 2005 5:40 pm
Location: Somewhere over there.
Contact:

Post by khazhyk » Tue Sep 19, 2006 12:10 am

oh, that's simple.
edit >> find & replace >> find: texture blah >> replace with: color: blue
Image

User avatar
Goodbye2U
Private First Class
Private First Class
Posts: 162
Joined: Sat Feb 25, 2006 1:19 am
Location: In my farewells

Post by Goodbye2U » Tue Sep 19, 2006 12:14 am

THANK YOU! :D

Now I don't have to worry about stuff like this!

If only I could control rotation/size... :wink:
do you control size/position by:

Code: Select all

object [name of object]
   position x y z
   size x y z
end
or something else?
I'm thinking I need a better sig than this...

User avatar
Goodbye2U
Private First Class
Private First Class
Posts: 162
Joined: Sat Feb 25, 2006 1:19 am
Location: In my farewells

Post by Goodbye2U » Fri Sep 22, 2006 12:21 am

nvm, got it.

it was:

Code: Select all

define [object name]
...
...
...
enddef

group [object name]
scale x y z
end
I'm thinking I need a better sig than this...

Post Reply