a cheat or a bug!?!?

Need help seting up a server, or have a question on how to run one? This is the place.
Post Reply
User avatar
jack
Private First Class
Private First Class
Posts: 89
Joined: Sun Sep 11, 2005 8:24 pm
Location: Raleigh, NC
Contact:

a cheat or a bug!?!?

Post by jack » Sat Apr 28, 2007 10:47 pm

well i was on missle wars and i had a geno. when i killed i guy when i had geno he died and his team didnt but i was told that he might have been goten first. the second time no one else was shooting at him and i shot him. the same thing happend and his team didnt die. whats up with that!!!!
Image
Now, an army is a team - it lives, eats, sleeps, fights as a team. This individuality stuff is a bunch of crap. - Patton

User avatar
CannonBallGuy
Private First Class
Private First Class
Posts: 2083
Joined: Wed Apr 12, 2006 1:31 am
Contact:

Post by CannonBallGuy » Sat Apr 28, 2007 11:36 pm

Report the details of the event to the server owner.
Image

Merry Christmas!

"Look, if I don't buy booze for the kids, I don't get any incriminating pictures to show to their parents, my business goes down the sink, my girlfriend leaves me and the baby goes on ebay. So help me search..."

"go Play With Toys urself in a dark alley u donkey ******" - Lt-Kirby2007

User avatar
Grace F
Sergeant
Sergeant
Posts: 978
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:29 pm
Location: Adelaide, AUSTRALIA

Post by Grace F » Sun Apr 29, 2007 2:59 am

He has and we saw nothing wrong. Maybe he did, maybe he didn't - the chat box suggested that he didn't have Geno at the moment he shot the guy.

Then again, the Chat box isn't always right, it can lag from what I've noticed. Only person that truely knows is Jack himself.
Image
Image

User avatar
halo3
Private First Class
Private First Class
Posts: 122
Joined: Tue Dec 27, 2005 11:24 pm
Location: ohio,usa
Contact:

Post by halo3 » Sun Apr 29, 2007 3:23 am

this would deffently be a bug probably caused by lag
Image

User avatar
Grace F
Sergeant
Sergeant
Posts: 978
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:29 pm
Location: Adelaide, AUSTRALIA

Post by Grace F » Sun Apr 29, 2007 3:38 am

I don't think a 'bug' is caused by lag :? Maybe I'm wrong but anyways. If you took a screenshot of the person you killed Jack aswell as the chat box that would've helped alot. Because perhaps it was only me who's chat box lagged. What a time to lag aye? :P
Image
Image

User avatar
A Meteorite
Private First Class
Private First Class
Posts: 1786
Joined: Thu Apr 28, 2005 12:56 am
Location: California, U.S.
Contact:

Post by A Meteorite » Sun Apr 29, 2007 4:08 am

halo3 wrote:this would deffently be a bug probably caused by lag
Bugs are not caused by lag. Unintended side effects are caused by lag.

So it's the other way around. The only "bug" is the lack of certain features that reduce the effects of lag, jitter, packet loss, and whatnot.
Image
Owner @ BZFX
Core Admin @ CAN

Email me: bzmet…@gmail.com

User avatar
halo3
Private First Class
Private First Class
Posts: 122
Joined: Tue Dec 27, 2005 11:24 pm
Location: ohio,usa
Contact:

Post by halo3 » Sun Apr 29, 2007 4:09 am

halo3 wrote:this would deffently be a bug probably caused by lag
woops i ment to say probably not deffently o well.
Image

User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5184
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: https://github.com/OmniTanks
Contact:

Post by JeffM » Sun Apr 29, 2007 4:13 am

There is no point in speculating it. report it to the server owner and they can check logs.

it could be ether or, there is no way of knowing from that little info.
ImageJeffM

Post Reply