-autoTeam or automatic not work

Need help seting up a server, or have a question on how to run one? This is the place.
Post Reply
User avatar
romfis
Private First Class
Private First Class
Posts: 215
Joined: Tue Jan 18, 2005 6:33 pm
Location: Österreich / Wien
Contact:

-autoTeam or automatic not work

Post by romfis » Tue Oct 10, 2006 3:38 pm

HI all!

Why can't "-autoTeam" not running?
I compiled today bzflag2.0.9 with "./configure --enable-optimized --enable-shared --disable-client" and starting the bzfs with don't errors and i start my bzflag client on my PC and join with "automatic" on Observer not on a Team. With same config is running the "autoTeam" and or "automatic" on 2.0.8, i not sure what my mistake is.

Please help me, i will 2.0.9 from CVS, why? Is for new Plugins..! thx! ;)
P.S. I not good on debian and with english but it becomes better! :D

romfis

openleague
Private First Class
Private First Class
Posts: 14
Joined: Thu May 25, 2006 11:53 pm

Post by openleague » Tue Oct 10, 2006 4:57 pm

well thats not what autoTeam is for also that is not a clean cvs it sounds like you have got a hold of openleague's source code.

Try again with a clean cvs

User avatar
romfis
Private First Class
Private First Class
Posts: 215
Joined: Tue Jan 18, 2005 6:33 pm
Location: Österreich / Wien
Contact:

Post by romfis » Tue Oct 10, 2006 5:04 pm

thx, catay information me for that, lol!
But i can't compiled the CVS Version i not sure why. (on Debian x86)

Your Version (2.0.9) and 2.0.8 not problems! ;)

Post Reply