Another error

All things BZFlag - no [OT] here please
Post Reply
User avatar
M1A2AbramsTank
Private First Class
Private First Class
Posts: 251
Joined: Sun Nov 28, 2004 10:39 pm
Location: Midlothian, VA

Another error

Post by M1A2AbramsTank »

Is it just me or do errors like me. Today it would let me log onto Planet MoFo, it said and i quote Error on md5. Removing offending file. What the heck is that suppose to mean! I use the callsign M1A2AbramsTank and an e-mail of "I shoot depleated uranium and u don't! HA HA!! I think it hates me............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
I'm baaaaaaaaack!
User avatar
Manu
Dev Monkey
Dev Monkey
Posts: 32
Joined: Wed Oct 27, 2004 1:42 pm
Location: Trujillo, Cáceres. Spain

Post by Manu »

This is because a download error. Try to clean your client cache.. look for it i at your bzflag options menu.
User avatar
M1A2AbramsTank
Private First Class
Private First Class
Posts: 251
Joined: Sun Nov 28, 2004 10:39 pm
Location: Midlothian, VA

Post by M1A2AbramsTank »

I did that and it still didn't work!
I'm baaaaaaaaack!
User avatar
Dervish
Private First Class
Private First Class
Posts: 651
Joined: Thu Dec 05, 2002 12:39 am
Location: public void

Post by Dervish »

Reinstall. Looks like a corrupted/mod'ed file according to your post.
protected object myTank(){
foreach(noob in this.game){return frag(noob);}}
Image
User avatar
M1A2AbramsTank
Private First Class
Private First Class
Posts: 251
Joined: Sun Nov 28, 2004 10:39 pm
Location: Midlothian, VA

Post by M1A2AbramsTank »

but other servers work, it's just the Planet MoFo 1.
I'm baaaaaaaaack!
User avatar
JeffM
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 5193
Joined: Fri Dec 13, 2002 4:11 am
Location: https://github.com/OmniTanks
Contact:

Post by JeffM »

then the download of the map cache is failing.

it's not the applicationt hat is bad, it is the map.

you can just turn off caching of any maps in your cache setings in options. Then it will download maps every time.
ImageJeffM
User avatar
I_Died_Once
Special Forces
Special Forces
Posts: 635
Joined: Sun Nov 28, 2004 5:27 pm
Location: The Dark Side
Contact:

Post by I_Died_Once »

The server likely needs a restart. I'll be home in about an hour to do it. I've gotten this before as well. Usually when the server crashes. I'll have to check stuff out, see what I can figure out.

Growing pains.

Now, growing pains in the "what" I cannot say in this part of the forum.
...This has been a recording.
Post Reply