Aukecomps Easy Maps 2

User made maps to use on servers.
Post Reply
ncrlahir8l09
Private First Class
Private First Class
Posts: 12
Joined: Mon Dec 19, 2005 5:28 pm

Aukecomps Easy Maps 2

Post by ncrlahir8l09 »

Yahoo, my second map release :D
Another Easy Map from me. This time I combined the combat style of wings with random buildings made with PHP :D
The result: a map where you won't survive without wings (but there are enough ;)), without any other flags, but with long ricochet shots. I'll have fun on this map and it is a nice training (although the physics rules are changed a bit) for wing useage.

this time i've added screenies and of course the map file.
Attachments
AEM2-051229-SH1.jpg
Screenshot
(46.08 KiB) Downloaded 88 times
AEM2-051229-SH2.jpg
Screenshot
(39.15 KiB) Downloaded 92 times
AEM2-051229-SH3.jpg
Screenshot
(87.29 KiB) Downloaded 103 times
AEM2-051229.bzw
The actual map file :)
(19.03 KiB) Downloaded 141 times
User avatar
dartman
Private First Class
Private First Class
Posts: 682
Joined: Sat Jul 16, 2005 4:20 pm
Contact:

Post by dartman »

Wow. Looks cool. I just hope it'll have enough variety in it.
ncrlahir8l09
Private First Class
Private First Class
Posts: 12
Joined: Mon Dec 19, 2005 5:28 pm

Post by ncrlahir8l09 »

yeah, the score :P

can someone set up a server for this map?
User avatar
soxs
Private First Class
Private First Class
Posts: 16
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:46 am

Post by soxs »

im hosting it i thought it was a cool map!
ncrlahir8l09
Private First Class
Private First Class
Posts: 12
Joined: Mon Dec 19, 2005 5:28 pm

Post by ncrlahir8l09 »

what is the address of it?
User avatar
The Knights Who Say Ni
Private First Class
Private First Class
Posts: 556
Joined: Mon Sep 26, 2005 7:21 pm
Location: Uplyme, England
Contact:

Post by The Knights Who Say Ni »

do you have spawn zones?
Image
Sig Made By AlliedArmour

TGPH
User avatar
^nightmare^
Private First Class
Private First Class
Posts: 1264
Joined: Sun Feb 20, 2005 7:14 pm
Location: Alabama
Contact:

Post by ^nightmare^ »

The Knights Who Say Ni wrote:do you have spawn zones?
I dont think he does, that would take a while. I think he just added -sb
Need bzflag help? Try looking here: http://www.freewebs.com/bznightmare/map ... aghelp.htm
User avatar
soxs
Private First Class
Private First Class
Posts: 16
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:46 am

Post by soxs »

2shot.no-ip.info
User avatar
dartman
Private First Class
Private First Class
Posts: 682
Joined: Sat Jul 16, 2005 4:20 pm
Contact:

Post by dartman »

For some reason, I can't spawn whenever I go to there in BZ. :?
User avatar
^nightmare^
Private First Class
Private First Class
Posts: 1264
Joined: Sun Feb 20, 2005 7:14 pm
Location: Alabama
Contact:

Post by ^nightmare^ »

You dont need thses in the map
-f good
-f bad
and i think there is to many winsJumpCounts. If you have to much, you cant jump.
And you dont add the server name under world (and you really dont need the size 400):
world
name WingsParadise
size 400
end
To add name (or a server name) you use -public
Need bzflag help? Try looking here: http://www.freewebs.com/bznightmare/map ... aghelp.htm
User avatar
soxs
Private First Class
Private First Class
Posts: 16
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:46 am

Post by soxs »

ok i have found the problem,there are way to many flags on there,and if u take some away u cant play the map,ill host another 1 of ur map :)
ncrlahir8l09
Private First Class
Private First Class
Posts: 12
Joined: Mon Dec 19, 2005 5:28 pm

Post by ncrlahir8l09 »

^nightmare^ wrote:
The Knights Who Say Ni wrote:do you have spawn zones?
I dont think he does, that would take a while. I think he just added -sb
correct :D
dartman wrote:For some reason, I can't spawn whenever I go to there in BZ. :?
strange... when I tested the map everything went fine. is the server setup all right?
^nightmare^ wrote:You dont need thses in the map
-f good
-f bad
and i think there is to many winsJumpCounts. If you have to much, you cant jump.
And you dont add the server name under world (and you really dont need the size 400):
world
name WingsParadise
size 400
end
To add name (or a server name) you use -public
1. yes I do, because I dont want any other flags to spawn.
2. no, this is an air based battle. you fly constantly.
3. yeah, but they may differ from server to server.
User avatar
^nightmare^
Private First Class
Private First Class
Posts: 1264
Joined: Sun Feb 20, 2005 7:14 pm
Location: Alabama
Contact:

Post by ^nightmare^ »

Aukecomps wrote:
^nightmare^ wrote:
The Knights Who Say Ni wrote:do you have spawn zones?
I dont think he does, that would take a while. I think he just added -sb
correct :D
dartman wrote:For some reason, I can't spawn whenever I go to there in BZ. :?
strange... when I tested the map everything went fine. is the server setup all right?
^nightmare^ wrote:You dont need thses in the map
-f good
-f bad
and i think there is to many winsJumpCounts. If you have to much, you cant jump.
And you dont add the server name under world (and you really dont need the size 400):
world
name WingsParadise
size 400
end
To add name (or a server name) you use -public
1. yes I do, because I dont want any other flags to spawn.
2. no, this is an air based battle. you fly constantly.
3. yeah, but they may differ from server to server.
The other flags only spawn if you tell them to, and thats by adding +f {then ur flag}.
I know this is more of an air battle map, but what im saying is, im not sure if wings has to many jumps. If you have to many wing jumps, then when you pick up the flag, you cant jump.
Need bzflag help? Try looking here: http://www.freewebs.com/bznightmare/map ... aghelp.htm
ncrlahir8l09
Private First Class
Private First Class
Posts: 12
Joined: Mon Dec 19, 2005 5:28 pm

Post by ncrlahir8l09 »

^nightmare^ wrote:
Aukecomps wrote:
^nightmare^ wrote: I dont think he does, that would take a while. I think he just added -sb
correct :D
dartman wrote:For some reason, I can't spawn whenever I go to there in BZ. :?
strange... when I tested the map everything went fine. is the server setup all right?
^nightmare^ wrote:You dont need thses in the map
-f good
-f bad
and i think there is to many winsJumpCounts. If you have to much, you cant jump.
And you dont add the server name under world (and you really dont need the size 400):
world
name WingsParadise
size 400
end
To add name (or a server name) you use -public
1. yes I do, because I dont want any other flags to spawn.
2. no, this is an air based battle. you fly constantly.
3. yeah, but they may differ from server to server.
The other flags only spawn if you tell them to, and thats by adding +f {then ur flag}.
I know this is more of an air battle map, but what im saying is, im not sure if wings has to many jumps. If you have to many wing jumps, then when you pick up the flag, you cant jump.
yeah, I've experienced that as well when making this map. that's why it is 1000 times smaller then it was before :P
Post Reply