NOT AGAIN

Help with Setup, Hardware, Performance or other Issues...Or just pimp your rig.
Post Reply
17xina01
Private First Class
Private First Class
Posts: 18
Joined: Thu Sep 23, 2010 8:24 pm

NOT AGAIN

Post by 17xina01 » Thu Oct 21, 2010 12:50 am

back, now, on my windows XP T30 IBM thinkpad. now, its running, but he colors r weird. On the home screen, its green sky, black groung with yellow dashes on the ground. In game, the ground is lime green, and it looks like im in OO. Any help?

User avatar
khazhyk
Private First Class
Private First Class
Posts: 1400
Joined: Sun Feb 06, 2005 5:40 pm
Location: Somewhere over there.
Contact:

Re: NOT AGAIN

Post by khazhyk » Thu Oct 21, 2010 1:52 am

Check your video driver and make sure it is up-to-date.
Try renaming your "My BZFlag Files" folder to something else.
Image

User avatar
blast
General
General
Posts: 4742
Joined: Fri Mar 21, 2003 3:49 pm
Location: playing.cxx
Contact:

Re: NOT AGAIN

Post by blast » Thu Oct 21, 2010 11:14 pm

You might be running in software rendering. Check what the game says in the chat panel when you start the game. There should be a line that says what video driver or renderer you use. If it says "GDI Generic", then you're using Software rendering. If so, then as stated in the earlier post, you need to install a video driver from Lenovo.

If you're sure you're using hardware rendering, then make sure you're running the game in 16 or 32-bit graphics, not 8-bit. Check the video format menu, which is found in the display settings menu. Also check the other settings to see if they are set to low settings.
"In addition to knowing the secrets of the Universe, I can assure you that I am also quite potty trained." -Koenma (Yu Yu Hakusho)

Image

Post Reply